Carolines praktik i Grønland

 

Caroline er i gang med gastronomuddannelsen og er i praktik i kantinen på TECHCOLLEGE, da hun fik tilbuddet om at tage en del af sin praktik i Grønland. Her fortæller hun om sine oplevelser:

”Aluu fra Maniitsoq

Jeg fik tilbuddet om at komme en tur til Grønland, nærmere betegnet Maniitsoq (sukkertoppen). Det krævede ikke meget betænkningstid, da det altid har været en drøm. Så jeg sprang til, og knap 14 dage efter stod jeg i Maniitsoq.

Indtil videre er der intet at sætte en finger på, folkene i byen og på hotellet (Hotel Maniitsoq) er virkelig søde og imødekommende. Jeg er simpelthen blevet taget så godt imod! Naturen er fantastisk og at få lov til at arbejde med anderledes råvarer, samt at skulle tænke ud af boksen mht., hvilke garniture osv. der er tilgængelig heroppe, er en fed udfordring. Selve området er bare smukt med smukt på. Ta' et kig' på billederne, så kan I se, hvad jeg mener.”

 

Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere