DM i Skills 2019 er i fuld gang

 
Et billede

Næstved pumper, og stemningen i de opsatte telthaller er intens.

Siden torsdag morgen har 320 deltagere knoklet for at nå guldet. Nogle dystede i går, mens andre måtte vente til i dag. Snart kan samtlige 24 deltagere fra TECHCOLLEGE ånde lettet op, når den indledende runde er overstået. 

undefined

I morgen, lørdag, er der finale i nogle af fagene, mens andres konkurrencer nu er slut. Frisørene, Andreas og Nanna er to af dem, der ikke kan gøre mere for at imponere dommerne. 

undefined

- Vi har givet den alt, hvad vi havde, og vi er stolte af det, vi har afleveret, siger Andreas, der er frisørelev ved My og Holger i Aalborg. 

- Det er svært at sige, hvordan vi ligger i forhold til de andre, men vi føler, at vi er godt med, fortsætter Nanna, der er elev ved Rikke Laursen i Frederikshavn. 

For dem er der ingen finaler i morgen.

Se alle billederne fra DM i Skills på vores Facebook side.

Vi følger op på facebook og instagram, når vi ved, hvem der er gået videre til finalerne i morgen - og så er vi selvfølgelig med, når selve afgørelsen falder i morgen, lørdag. @techcollegeaalborg


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere