En elev er smittet med Covid-19

 

17/9 2020: En elev på TECHCOLLEGE, afdelingen på Øster Uttrup Vej, er testet positiv for coronavirus og er derfor sendt hjem. Alle elever fra samme klasse er sendt hjem for at blive testet og skal først møde på skolen igen, når de kan fremvise et negativt testsvar. Desuden er en undervisere blevet sendt hjem til test.

11/09 2020: ​En elev på TECHCOLLEGE, afdelingen på Struervej, er testet positiv for coronavirus og er derfor sendt hjem. Alle elever fra samme klasse er sendt hjem for at blive testet og skal først møde på skolen igen, når de kan fremvise et negativt testsvar. Desuden er to undervisere blevet sendt hjem til test.

Der er altså tale om et enkelt konstateret smittetilfælde.

Undervisningen vil for de berørte elever og undervisere så vidt muligt fortsætte virtuelt, til der foreligger negative testsvar.

 

Håndtering af Corona:

På TECHCOLLEGE evaluerer vi konstant vores beredskab i forhold til coronavirus, og vi forholder os hele tiden til udviklingen og udmeldingerne fra myndighederne.

Vi fører oplysningskampagner målrettet vores elever og ansatte, hvor vi blandt andet informerer om afstand og optimal hygiejne, ligesom vi opfordrer alle til at gøre brug af app’en Smittestop.

Elever holdes så vidt muligt adskilt fra andre klasser, og der er oprettet forskudte pauser for at undgå for stort pres på fx kantineområder.

Vi har etableret stationer med håndsprit ved alle indgange, mødelokaler og kantineområder.

Rengøringen er på hele skolen blevet opgraderet, blandt andet ved ansættelse af ekstra rengøringspersonale, og specielt ved knudepunkter, hvor mange elever og medarbejdere færdes, bliver der gjort en ekstra indsats.

Toiletfaciliteterne på skolens adresser er blevet opdelt således hver klasse har sit eget toilet, ligesom medarbejdere i forskellige afdelinger også har det.

Vi har derudover udviklet et flowchart for både elever og ansatte, der nøje viser, hvordan de skal forholde sig, hvis de oplever symptomer på eller af anden grund har mistanke om smitte.

 

For yderligere kommentarer henvises der til:

Kommunikationschef: Helle Rubien
Tlf. 2526 6132
Mail: hmru@techcollege.dk​


Seneste nyheder

Kvinde og VVS'er - hvorfor ikke?

17-09-2020

Det ville være en skam at sige, at der er fyldt med kvinder på VVS-energiuddannelsen. Men de, der er der, har en klar opfordring: kom frisk, piger og kvinder!

Der hænger en lut på en gavl

08-09-2020

Malerelever fra TECHCOLLEGE Praktikcenter har endnu en gang været på stillads og hjulpet kunster Søren Elgaard med at føre et kunstværk fra skitse til murmal. Denne gang er motivet en stor lut med inspiration fra den lokale kirke i Vrå, hvor en gris netop spiller på lut. Men en kæmpe gris på en gavl ville alligevel være for meget, synes kunstneren...

Nyt pigenetværk er skudt i gang

31-08-2020

Skolens nye pigenetværk CURIOUS er nu for alvor en realitet. Seks engagerede piger fra både erhvervsuddannelserne og HTX var med til opstartsworkshoppen, hvor der blev delt erfaringer og snakket om styrken ved at være kvinde i et mandefag.

Vis flere