Hvis ansigterne ser lige dele trætte og forventningsfulde ud på billedet herover, så er der ikke så meget at sige til det.
Otte elever mødtes nemlig i Aalborg Lufthavn klokken 5 søndag morgen, hvilket kan forklare, hvis de ikke synes at være sprængfyldte af energi.
Til gengæld mødtes de for at hoppe ombord på et fly mod Frankrig, hvor de i de næste tre uger skal opholde sig i Bordeaux, hvilket nok forklarer, at de ser ret forventningsfulde ud.
Den står dog ikke på afslapning i de tre uger - nærmere tværtimod. De tre kokkeelever, tre slagterelever og to tjenerelever skal nemlig på arbejde på lokale restauranter i byen Perigeux, hvor de skal prøve kræfter med det franske køkken - bogstaveligt talt.
Området er kendt for blandt andet trøfler, foie gras og ikke mindst sin produktion af kaviar, så mon ikke det er et sted, der taler lige ind i hjertet hos de otte elever.
Eleverne, der skal afsted, er:
Kokkeelev Kasper thorman Bak, der er i lære hos Rold Storkro
Kokkeelev Cecilie Bunk Pedersen, der er i lære hos Ruths Hotel
Kokkeelev Casper Nielsen, der er i lære hos Tabu.
Slagterelev Marina Belinda Johansen, der er i lære hos Super Brugsen Fjerritslev
Slagterelev Rikke Nejlund Larsen, der er i lære hos Meny Skalborg
Slagterelev Tobias Kragh Pedersen, der er i lære hos Meny Hjørring
Tjenerelev Victor vinter Lundsgaard, i lære hos Molskroen
Tjenerelev Thor Bruun, i lære hos Bryghuset Vendia
Eleverne skal i de tre uger arbejde hos Le Clos Saint Front, Le Moulin Du Roc, La Péniche, Un Parfum de Gourmandise, Maison Maziéres og Boucherie Chavier.
Turen er støttet af Erasmus+.