Jacob Risgaard gav grundforløbselever opskriften på succes

 

Fra 75% fravær til 100% succes.

Det var titlen på den kendte iværksætter Jacob Risgaards oplæg til alle skolens grundforløb 2-elever torsdag den 10. marts. Cirka 350 elever var samlet i aulaen på gymnasiet på Øster Uttrup Vej, og endnu flere så med via livestream. 

Iværksætteren bag webshopsuccessen Coolshop tog udgangspunkt i sin egen historie og gav eleverne sin opskrift på, hvordan man går fra at være lidt af en rod til at nå sine drømme i livet. Det handlede blandt andet om at være være synlig og cool – og være bevidst om, at det altid kan blive vildere og bedre. Det gælder særligt, hvis man går med en ambition om at blive selvstændig.

Med sin nordjyske baggrund ramte Risgaard plet med alle sine pointer – især de humoristiske af slagsen. Han spurgte selvfølgelig også ind til, om nogle af de fremmødte elever gik med tanker om at blive selvstændig. Der var heldigvis flere, som rakte hånden op, og det blev Jacob Risgaard meget glad for at høre. En elev fortalte om sin drøm om at lave legetøj. Så måske er der allerede der grundlag for et samarbejde med Risgaard, der er medejer af Kids Coolshop-kæden.

Foredraget var finansieret af de trivselsfremmende midler, som TECHCOLLEGE har modtaget fra Undervisningsministeriet.

 

Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere