Naturvejledere brækkede råvildt op

 
Et billede

Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.

Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.

I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.

Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.

Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Der er mange veje i dyrepasserfaget – Julius valgte en af de mest oversete

26-05-2025

Topkarakterer, stærk faglighed – og nu direkte til Ruths Hotel

15-05-2025

De første i Danmark: Iben og Ida har bestået svendeprøven som EUX-kosmetikere

13-05-2025

Da Iben Joreid Andersen og Ida Strandet Hedemann begyndte på kosmetikeruddannelsen, vidste de ikke, at de ville komme til at skrive danmarkshistorie...

Vis flere