“Det giver mening, når man kan mærke, man gør en forskel”
Hos DESMI i Nørresundby er det ikke bare en god gerning at tage elever ind – det er en investering i både kvalitet og fremtid...
Vi her på TECHCOLLEGE ved det selvfølgelig godt, men nu har vi fået endnu et bevis på, at vi har Danmarks bedste kokke- og tjenerelever!
Tirsdag sikrede Frederik Mikula, Elisabeth Madsen og Cecilie Bunk Pedersen nemlig sejren ved Young Chef 2018, da tjenereleven og de to kokkelever samarbejdede sig til førstepladsen i konkurrence med fem af Danmarks førende kokke- og tjenerskoler.
Frederik Mula er tjenerelev hos restaurantskibet Prinses Juliana.
Cecilie Bunk Pedersen er kokkeelev på Ruths Hotel.
Elisabeth Madsen er kokkeelev hos Musikkens Spisehus. Hun vandt tidligere på efteråret konkurrencen om at blive Nordjyllands bedste kokkeelev, som du kan læse mere om her.
Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.
HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.
Hos DESMI i Nørresundby er det ikke bare en god gerning at tage elever ind – det er en investering i både kvalitet og fremtid...
DR’s aktuelle dokumentarserie “Bare en lortelærling” sætter fokus på en række stærkt kritisable forhold for nogle lærlinge i byggebranchen...