Brombærsmoothie
Brombær blendet med basilikum og appelsinjuice
Banansmoothie
Banan blendet med skyr, appelsinjuice og frisk mynte
Kartoffel- porresuppe
Cremet purésuppe serveret med sauterede kartofler og sprødstegt bacon
Cornet med ostecreme toppet med koldrøget laks
Sprød kræmmerhus af filodej fyldt med salat, rørt kaperscreme med dild, toppet med hjemmerøget laks
Butterdej med fiskesalat
Perlebyg rørt med dampet torsk og laks og tilsat brunoise af årstidens grøntsager
Canapeer med honningglaseret kyllingeroulade
Kyllingeroulade af bagt kyllingefilet rullet med dampet savoykål og soufflefars med note af rosmarin, placeret på let ristet brød og toppet med petit parisienne af agurk og brøndkarse
Club sandwich
Kogt kylling, ananas og bacon rørt med karrymayonnaise og anrettet i toast
Rødbedesandwich med lufttørret skinke
Rødbedebunde fyldt med rørt ostecreme med note af basilikum skåret i stringente kvadrater og toppet med emulsion af basilikum, lufttørret skinke og sprøde skorzonerrodschips
Tapas-sandwich med roastbeef og sennepspickles
Åben solsikkebolle med langtidsstegt okseinderlår toppet med hjemmelavet sennepspickles
Forloren and med sveskekompot og flødesauce
Fyldt svinemørbrad med æbler og svesker, serveret med sprødristet rugbrød
Danske æbleskiver bagt med rodfrugter
Usødede æbleskiver med smørdampet rodfrugter og garneret med grønt urtesalt
Krydrede kikærter med rodfrugtkompot
Kikærtefars krydret med friske krydderurter, soltørrede tomater og frisk ost, paneret og stegt i pango, anrettet på rodfrugtkompot af selleri og æble i hvidvinseddike
Ostelagkage
Rørt, støbt ostecreme med blåbær og vanilje, toppet med coloreret vaniljegelé, dekoreret med karameltuile, blåbær og grøn skovsyre
Is- og marcipanroulade med krydret abrikosmarmelade
Marcipan med krydret abrikosmarmelade med note af ingefær rullet med vaniljeis, pyntet med æbleblomster og skovsyre
Stringent dessertkage
Norsk sukkerbrødsbund med mangofromage, pyntet med granatæblekerner, marengs og rød skovsyre