TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

 

TECHCOLLEGE-elever har efterhånden tradition for at klare sig godt til talentkonkurrencen Young Chef. Og i år var heller ingen undtagelse. 

Tirsdag den 8. november lykkedes det nemlig for to af vores kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho at gå hele vejen i årets Young Chef-konkurrence, der blev afholdt i Silkeborg på College360. Udfordringen går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest velsmagende menu med et bæredygtigt fokus samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever. Der var i konkurrencen også indlagt diverse benspænd og faste råvarer – der blev blandt andet serveret muslinger, gråand, oste fra Arla Unika, grøntsager fra GartnerHjælpen og chokoladedessert.
Under kyndig vejledning fra faglærerne Blaise Badre og Thomas Riis har eleverne trænet intenst op til konkurrencen og nu vundet 1. pladsen samt en præmie på. 35.000 kr. samt et besøg på gourmetrestaurant.
  • Stine Hartvig Pedersen blev udlært i oktober fra Restaurant Fauna i Aalborg.
  • Taatsainnguaq A. Geisler er i lære hos Alimentum i Aalborg.
  • Laura Buus Zacho er i lære hos Hotel Amerika i Hobro.
Udover TECHCOLLEGE deltog også elever fra College360, Kold College, ZBC og Hotel- og Restaurantskolen. Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark og er støttet af 3F. Horesta og Food Organisation of Denmark.

Seneste nyheder

Der er mange veje i dyrepasserfaget – Julius valgte en af de mest oversete

26-05-2025

Topkarakterer, stærk faglighed – og nu direkte til Ruths Hotel

15-05-2025

De første i Danmark: Iben og Ida har bestået svendeprøven som EUX-kosmetikere

13-05-2025

Da Iben Joreid Andersen og Ida Strandet Hedemann begyndte på kosmetikeruddannelsen, vidste de ikke, at de ville komme til at skrive danmarkshistorie...

Vis flere