Techcollege til WorldSkills 2024

 

Tre ultraseje fagatleter fra Techcollege kæmper om guld ved WorldSkills 2024 

WorldSkills løber af stablen 10.-15. september. WorldSkills er verdensmesterskabet for faglærte, og det afholdes dette år i Lyon i Frankrig. Vi er superstolte af at have tre talentfulde fagatleter med til verdens største konkurrence inden for erhvervsuddannelser. Med til verdensmesterskabet er Oscar Dahl Nielsen, der er industritekniker, Magnus Skov Nielsen, der er personvognsmekaniker, og Tobias Kjærgaard Madsen, der er lastvognsmekaniker. 

Alle tre vandt guld ved DM i Skills i april. Arrangøren af DM i Skills er SkillsDenmark, og det er dem, der står for at udvælge de bedste af årets vindere fra dette mesterskab, som de så indstiller til at deltage i WorldSkills.  

Oscar, Magnus og Tobias har tårnhøje ambitioner og et talent, som man ikke kan undgå at bemærke. Det faktum, at de er på Skillslandsholdet, viser, at vi har at gøre med unge, der har store ambitioner og et særligt talent, og som gerne vil udvikle sig selv og deres fag.

I de sidste mange uger har de trænet intensivt for at blive klar til de forskellige konkurrenceopgaver. De er dygtige og modige, og vi hepper på dem hele vejen.  

Søren Samuelsen, direktør, Techcollege, siger: ”Techcollege er meget stolte af at have tre dygtige fagatleter med til dette års WorldSkills i Lyon. De tre deltagere repræsenterer uddannelserne industritekniker, lastvognsmekaniker og personvognsmekaniker, og det bliver fantastisk at følge dem og deres præstationer. WorldSkills er en unik mulighed for dem for at vise deres færdigheder frem. De unge er superdygtige, og har trænet og forberedt sig som topatleter. For Techcollege er der også en stor portion stolthed over, at vi sammen med vores mestre leverer gode faglærte til vores brancher. Forhåbentligt kan det få andre unge til at få øjnene op for de kvaliteter og de fagligheder en erhvervsuddannelse er forbundet med. Vi glæder os ubeskriveligt meget til at følge dem i Lyon”.

 

Hvad er WorldSkills? 

WorldSkills foregår i Eurexpo, Lyon. Åbningsceremonien finder sted den 10. september på LDLC Arena, der er Lyons største venue. Konkurrencedagene løber fra 11.-14. september, og vinderne kåres ved afslutningsceremonien om aftenen den 15. september. 

Der er 1.500 konkurrencedeltagere, 2.500 frivillige, 1.400 eksperter, 8.000 akkrediterede delegerede, 64 lande, 250.000 gæster og 140.000 kvadratmeter konkurrenceareal. 

Portrætfotos: Lasse Skov/ SkillsDenmark

Oscar Dahl Nielsen, Industritekniker - drejning

Magnus Skov Nielsen, Personvognsmekaniker

Tobias Kjærgaard Madsen, Lastvognsmekaniker


Seneste nyheder

Unge bliver fritidshelte i nyt projekt

16-08-2024

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

Vis flere