Tidligere gastronomelev vinder Bocuse d'Or Europe

 

Vi lyver ikke, når vi siger, at vi uddanner nogle ret dygtige gastronomer her på TECHCOLLEGE. Det blev bevist endnu en gang ved den europæiske kokkekonkurrence Bocuse d’Or Europe 2022. Her røg guldmedaljen nemlig til Danmark. Med til at sikre sejren var vores tidligere gastronomelev Elisabeth Madsen, der som commis assisterede køkkenchef Brian Mark Hansen.

21-årige Elisabeth Madsen blev færdigudlært hos TECHCOLLEGE i 2020, og under sin uddannelse hev hun også adskillige titler med hjem:
  • 2 x Årets Young Chef
  • 2 x Nordjysk Mesterskab for kokkeelever
  • En tredjeplads ved DM i Skills 2019
  • En førsteplads ved DM i Skills 2020

Se billeder af de flotte retter og læs mere om sejren og konkurrencen i artiklerne fra TV 2 og Migogaalborg.


Seneste nyheder

Jonas afsluttede Matematik A allerede i 1.g

28-07-2025

Allerede i sit første år på HTX afsluttede Jonas fra 1.qr Matematik A – både mundtligt og skriftligt. Mens de fleste gymnasieelever stifter bekendtskab med faget over flere år...

Stjernestøv i luften: To elevers rejse i Michelin-klassens tjeneste

28-07-2025

Hvordan er det at være tjenerelev på en restaurant med en Michelin-stjerne? For Julie og Nikolaj er det en livsform, hvor passion, perfektion og gæsteoplevelser i verdensklasse er en del af dagligdagen.

”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”

23-06-2025

Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.

Vis flere