Jonas afsluttede Matematik A allerede i 1.g
Allerede i sit første år på HTX afsluttede Jonas fra 1.qr Matematik A – både mundtligt og skriftligt. Mens de fleste gymnasieelever stifter bekendtskab med faget over flere år...
Vi lyver ikke, når vi siger, at vi uddanner nogle ret dygtige gastronomer her på TECHCOLLEGE. Det blev bevist endnu en gang ved den europæiske kokkekonkurrence Bocuse d’Or Europe 2022. Her røg guldmedaljen nemlig til Danmark. Med til at sikre sejren var vores tidligere gastronomelev Elisabeth Madsen, der som commis assisterede køkkenchef Brian Mark Hansen.
Se billeder af de flotte retter og læs mere om sejren og konkurrencen i artiklerne fra TV 2 og Migogaalborg.
Allerede i sit første år på HTX afsluttede Jonas fra 1.qr Matematik A – både mundtligt og skriftligt. Mens de fleste gymnasieelever stifter bekendtskab med faget over flere år...
Hvordan er det at være tjenerelev på en restaurant med en Michelin-stjerne? For Julie og Nikolaj er det en livsform, hvor passion, perfektion og gæsteoplevelser i verdensklasse er en del af dagligdagen.
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.