“Det giver mening, når man kan mærke, man gør en forskel”
12-12-2025
Hos DESMI i Nørresundby er det ikke bare en god gerning at tage elever ind – det er en investering i både kvalitet og fremtid...
Vi lyver ikke, når vi siger, at vi uddanner nogle ret dygtige gastronomer her på TECHCOLLEGE. Det blev bevist endnu en gang ved den europæiske kokkekonkurrence Bocuse d’Or Europe 2022. Her røg guldmedaljen nemlig til Danmark. Med til at sikre sejren var vores tidligere gastronomelev Elisabeth Madsen, der som commis assisterede køkkenchef Brian Mark Hansen.
Se billeder af de flotte retter og læs mere om sejren og konkurrencen i artiklerne fra TV 2 og Migogaalborg.
Hos DESMI i Nørresundby er det ikke bare en god gerning at tage elever ind – det er en investering i både kvalitet og fremtid...
DR’s aktuelle dokumentarserie “Bare en lortelærling” sætter fokus på en række stærkt kritisable forhold for nogle lærlinge i byggebranchen...