Tidligere gastronomelev vinder Bocuse d'Or Europe

 

Vi lyver ikke, når vi siger, at vi uddanner nogle ret dygtige gastronomer her på TECHCOLLEGE. Det blev bevist endnu en gang ved den europæiske kokkekonkurrence Bocuse d’Or Europe 2022. Her røg guldmedaljen nemlig til Danmark. Med til at sikre sejren var vores tidligere gastronomelev Elisabeth Madsen, der som commis assisterede køkkenchef Brian Mark Hansen.

21-årige Elisabeth Madsen blev færdigudlært hos TECHCOLLEGE i 2020, og under sin uddannelse hev hun også adskillige titler med hjem:
  • 2 x Årets Young Chef
  • 2 x Nordjysk Mesterskab for kokkeelever
  • En tredjeplads ved DM i Skills 2019
  • En førsteplads ved DM i Skills 2020

Se billeder af de flotte retter og læs mere om sejren og konkurrencen i artiklerne fra TV 2 og Migogaalborg.


Seneste nyheder

Der er mange veje i dyrepasserfaget – Julius valgte en af de mest oversete

26-05-2025

Topkarakterer, stærk faglighed – og nu direkte til Ruths Hotel

15-05-2025

De første i Danmark: Iben og Ida har bestået svendeprøven som EUX-kosmetikere

13-05-2025

Da Iben Joreid Andersen og Ida Strandet Hedemann begyndte på kosmetikeruddannelsen, vidste de ikke, at de ville komme til at skrive danmarkshistorie...

Vis flere