Jonas afsluttede Matematik A allerede i 1.g
Allerede i sit første år på HTX afsluttede Jonas fra 1.qr Matematik A – både mundtligt og skriftligt. Mens de fleste gymnasieelever stifter bekendtskab med faget over flere år...
Der var klapsalver, grin og rosende ord, da der i dag blev afholdt reception for de nyuddannede gastronom- og tjenersvende. Beviser og gaver blev uddelt, og flere elever havde udmærket sig ved høje karakterer, flid og godt kammeratskab. En af dem var Per Poulsen Tougaard, tjener ved Comwell Hvide Hus, som bl.a. fik overrakt en flot sølvmedalje for sit høje karaktergennemsnit til svendeprøven. Per har gennem sin uddannelse gjort sig bemærket for sin store faglighed og har også deltaget i DM i Skills hele 2 gange.
Det er dog ikke kun titlen som svend Per kunne glæde sig over i dag, da han også netop er optaget på det danske tjenerlandshold. Her skal han træne i tjenerfagets discipliner sammen med de dygtigste i branchen de næste par år. Det har været en travl periode for den ambitiøse tjenerspirer, der både skulle koncentrere sig om svendeprøve, men også deltage i optaget til landsholdet. Men i dag kunne Per sænke skuldrene og fejre de flotte resultater, og senere skal han fejres af sine kolleger på Comwell Hvide Hus. Hvad Per skal efter endt uddannelse, må tiden vise:
”Nu er jeg ved Comwell Hvide Hus året ud, og så må vi se”, siger Per og slår ud med armene. Nu handler det bare om at blive dygtigere, og mon ikke om der bliver rift om Per i fremtiden.
Allerede i sit første år på HTX afsluttede Jonas fra 1.qr Matematik A – både mundtligt og skriftligt. Mens de fleste gymnasieelever stifter bekendtskab med faget over flere år...
Hvordan er det at være tjenerelev på en restaurant med en Michelin-stjerne? For Julie og Nikolaj er det en livsform, hvor passion, perfektion og gæsteoplevelser i verdensklasse er en del af dagligdagen.
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.