To gourmetslagtere videre til DM i Skills

 
Et billede

Tirsdag eftermiddag blev der knoklet ekstra hårdt i slagterafdelingen på Rørdalsvej, da Skolemesterskabet for gourmetslagterne blev afholdt. Her dystede 11 slagterelever fra TECHCOLLEGE om at gå direkte videre til DM i Skills 2019.


Vinderen blev 22-årige Christian Møller Poulstrup, der er elev hos Slagteren og kokken, Gistrup. Han imponerede dommerne med sit gennemførte ”hos bedstemor-tema”, hvor både blomster, urter og ingredienser i anretningerne var plukket i hans bedstemors have. Titlen gjorde både mester, mor og selvfølgelig også bedstemor stolt.


På andenpladsen kom 22-årige Nanna Lundsgaard, der er elev hos Slagteren, Hasseris. Hun imponerede dommerne med sit halloween-tema, der gik igen i både pynt, farver og anretningen.
Forude venter nogle hårde måneder for de to vindere, indtil de i april skal repræsentere TECHCOLLEGE ved DM i Skills i Næstved.


Dommerne ved skolemesterskabet var Peter Olsen fra Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn og tidligere vinder ved DM i Skills 2015, Annika Gunneklev, der på nuværende tidspunkt videreuddanner sig.


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere