Unge bliver fritidshelte i nyt projekt

 

Techcollege glæder sig til at byde fritidsheltene velkommen

På Techcollege er vi fyldt med begejstring over at være en del af det nye og inspirerende "Fritidshelte"-projekt. Dette initiativ giver unge i alderen 13 til 17 år en fantastisk mulighed for at tage deres første skridt ind på arbejdsmarkedet, samtidig med at de bliver en del af et stærkt fællesskab.

Gennem samarbejdet med Aalborg Pirates og Aalborg Kommune får de unge mulighed for at opleve arbejdslivet på nært hold, blandt andet ved at hjælpe til ved Aalborg Pirates’ hjemmekampe i Metal Ligaen. For mange af dem vil dette være deres første møde med arbejdsmarkedet, og vi ser det som en unik chance for at give dem en positiv og lærerig oplevelse, der kan åbne døre til fremtidige jobmuligheder.

Hos Techcollege ser vi frem til at byde fritidsheltene velkommen på vores værksteder, hvor de får mulighed for at udforske forskellige erhverv og håndværk. Vi håber, at disse praktiske erfaringer vil inspirere dem til at forfølge en karriere inden for de områder, der vækker deres interesse. Vi er stolte over at være en del af denne rejse og ser frem til at støtte de kommende fritidshelte på deres vej mod nye oplevelser og muligheder.

Læs mere om projektet i den fulde artikel fra Tv2 Nord her.


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

Vis flere