Studiemiljøet på TECHCOLLEGE

På TECHCOLLEGE uddanner vi både kokke, frisører, murer, mekanikere, IT-supportere og mange flere. Vi har 3600 forskellige elver, så vores elevgruppe er utrolig mangfoldig. Desuden er vores uddannelser placeret på fire forskellige adresser, og en stor del af uddannelsesforløbet foregår ude på lærepladsen. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at skabe et godt studiemiljø, og en fællesskabsfølelse på tværs af uddannelser og adresser.

For de elever, der kommer langvejsfra kan skoleopholdet blive ekstra socialt, fordi man så er berettiget til at bo på Skolehjemmet, hvor der løbende er sociale aktiviteter, og hvor man deler bad og toilet med en bofælde.

Arrangementer på TECHCOLLEGE

Det første man som ny elev oplever er studiestartsdagen. Her har vi arrangeret en hel dag fyldt med sjove aktiviteter og lege. Vi kalder dagen for Tech challenge, og du kan se billeder fra sidste års dag her. Dagen rundes af med fredagscafé, så man har mulighed for at blive hængende og snakke med sine nye venner, når aktiviteterne er overstået. 

For første gang afholder vi i år en tech together, hvor vi samler alle elever til en idégenereringsdag i vores maskinhal på landbrugsafdelingen. Her er målet at få nye konkrete ideer til, hvordan vi kan styrke studiemiljøet og gøre det endnu federe at være elev på TECHCOLLEGE.

Vi har løbende fredagscafeer, hvor der sælges øl og andre alkoholiske drikke. 

Desuden har vi to årlige elevfester. 

Én gang om året er der DM i Skills. Her har vi hvert år deltagere fra de forskellige uddannelser med, og vi er Danmarks mest vindende skole i konkurrencerne. Du kan læse mere om DM i Skills her. 

På TECHCOLLEGE gør vi meget ud af at inddrage vores elever og tilskynde dem til at tage medansvar for deres skolegang og uddannelse. Derfor er der en række muligheder, man kan benytte sig af, hvis man vil gøre noget anderledes eller gøre sig endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når svendebrevet er i hus.  

Elevrådet

Som elev kan man også engagere sig i skolens elevråd eller festudvalg. Hver klasse har en elevrådsrepræsentant, og vores mission med både elevrådet og festudvalget er at skabe det optimale studiemiljø for vores elever.