Om uddannelsen bager og konditor med EUX
Varighed: 4 år og 6 måneder
Sted: På denne fagretning skal du modtage undervisning på følgende afdelinger:
- Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg (Køkkener/bageri) Læs om afdelingen.
- Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg (teorilokaler til gymnasiefagene)
Du vil naturligvis modtage tydelig information om, hvor du skal møde henne de forskellige dage.
Uddannelsen er delt op i to meget forskellige dele. Ca. halvdelen af uddannelsen er praktisk, hvor du er i lære i et bageri og lærer, hvordan man arbejder med faget i virkeligheden.
Den anden halvdel foregår på TECHCOLLEGE. Her skal du både have gymnasiefag på skolebænken, men også værkstedsfag, hvor du fx lærer at vurdere råvarer og planlægge produktionen i bageriet.
Det lærer du som bager og konditor med EUX
Her kan du se eksempler på fag, man har på bager og konditoruddannelsen med EUX:
EUD-fag:
- Varekundskab
- Salg og service
- Produktudvikling
- Egenkontrol
- Brødproduktion
- Kransekager og tørkager
- Rullede deje
- Flødekager og lagkager
- Dessertproduktion
Gymnasiefag:
- Dansk A
- Matematik B
- Engelsk B
- Fysik B
- Kemi B
- Teknikfag B, Proces, levnedsmiddel og sundhed
- Samfundsfag C
- et valgfag
Se mere om indholdet af bager og konditoruddannelsen med EUX i vores lokale undervisningsplaner.