Bager og konditor med EUX

 

Om uddannelsen bager og konditor med EUX

Varighed: 4 år og 6 måneder

Sted: På denne fagretning skal du modtage undervisning på følgende afdelinger:
- Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg (Køkkener/bageri) 
- Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg (teorilokaler til gymnasiefagene)
Du vil naturligvis modtage tydelig information om, hvor du skal møde henne de forskellige dage.

Uddannelsen er delt op i to meget forskellige dele. Ca. halvdelen af uddannelsen er praktisk, hvor du er i lære i et bageri og lærer, hvordan man arbejder med faget i virkeligheden. 

Den anden halvdel foregår på TECHCOLLEGE. Her skal du både have gymnasiefag på skolebænken, men også værkstedsfag, hvor du fx lærer at vurdere råvarer og planlægge produktionen i bageriet.

 

Det lærer du som bager og konditor med EUX

Her kan du se eksempler på fag, man har på bager og konditoruddannelsen med EUX:

Erhvervsfag (E-fag):

  • Varekundskab
  • Salg og service
  • Produktudvikling
  • Egenkontrol
  • Brødproduktion
  • Kransekager og tørkager
  • Rullede deje
  • Flødekager og lagkager
  • Dessertproduktion

Gymnasiefag (X-fag):

GF1

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Samfundsfag C

GF2

  • Matematik C
  • Fysik C
  • Kemi C

Hovedforløb

  • Dansk A
  • Matematik A
  • Teknikfag B, Proces, levnedsmiddel og sundhed
  • Kemi B
  • Engelsk B
  • Fysik B
  • Erhvervsområde

Se mere om indholdet af bager og konditoruddannelsen med EUX i vores lokale undervisningsplaner.

Adgangskrav og tilmelding

Bager og konditoruddannelsen med EUX hører under hovedområdet Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Begynder du direkte efter folkeskolen (9. eller 10. klasse), skal du vælge en fagretning på grundforløb 1. Her vil det være oplagt at vælge Mad og oplevelser.

Videreuddannelse for bager og konditor med EUX

Når du er færdig som bager og konditor med EUX, kan du søge både faglært arbejde eller begynde på en videregående uddannelse. Du kan også læse til procesteknolog eller serviceøkonom.

Kontakt

Har du spørgsmål til uddannelsen som bager og konditor med EUX, er du velkommen til at hive fat i vejlederen.
Hanne Ravn Andersen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Mette Dahl Sørensen
Uddannelsessekretær

Start på bager og konditor-EUX nu

Bliv en del af det næste hold

Lærere på bager og konditor-EUX

Cecilie Skrædderdal Andersen
SPS-vejleder og timelærer
Christian Suhr Bech
Gymnasielærer
Dorothy Hild Robinson Bendsen
Gymnasielærer
Emilie Rysgaard
Timelærer
Even Falk Magnussen
Gymnasielærer
Joakim Bloch
Gymnasielærer
Julie Fredborg Jungersen
Gymnasielærer
Kathrine Sloth Brun Pedersen
Gymnasielærer
Mads Andresen
Timelærer
Martin Carlsen
Gymnasielærer
Mette Kart Hoppe Aaen
Gymnasielærer
Mikkel Poulsen Rydborg
Gymnasielærer
Rasmus Munch Jespersen
Gymnasielærer
Simon Tankred Karkov Schmidt
Gymnasielærer
Thomas Dam Petersen
Gymnasielærer

En søndag i mesterskabernes tegn

Søndag var der ikke bare ét, men hele fem mesterskaber på højkant på TECHCOLLEGE, hvor der udover Nordjyske Mesterskaber for Kokke- og Tjenerelever også var skolemesterskaber for både gourmetslagter-, bager- og ernæringsassistentelever.

Ledelsen

Mikkel Drejer Raunslund
Uddannelseschef for EUX
Kaspar Dalsgaard Kristensen
Uddannelsesleder
Pia Susanne Jørgensen
Uddannelsesleder
Book et online møde med vejlederen

Få en personlig snak med Hanne i en halv time.

Book et online møde her