Varighed: 4 år og 6 måneder
Sted: På denne fagretning skal du modtage undervisning på følgende afdelinger:
- Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg (Køkkener/bageri)
- Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg (teorilokaler til gymnasiefagene)
Du vil naturligvis modtage tydelig information om, hvor du skal møde henne de forskellige dage.
Uddannelsen er delt op i to meget forskellige dele. Ca. halvdelen af uddannelsen er praktisk, hvor du er i lære i et bageri og lærer, hvordan man arbejder med faget i virkeligheden.
Den anden halvdel foregår på TECHCOLLEGE. Her skal du både have gymnasiefag på skolebænken, men også værkstedsfag, hvor du fx lærer at vurdere råvarer og planlægge produktionen i bageriet.
Her kan du se eksempler på fag, man har på bager og konditoruddannelsen med EUX:
Erhvervsfag (E-fag):
Gymnasiefag (X-fag):
GF1
GF2
Hovedforløb
Se mere om indholdet af bager og konditoruddannelsen med EUX i vores lokale undervisningsplaner.
Bager og konditoruddannelsen med EUX hører under hovedområdet Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Begynder du direkte efter folkeskolen (9. eller 10. klasse), skal du vælge en fagretning på grundforløb 1. Her vil det være oplagt at vælge Mad og oplevelser.
Når du er færdig som bager og konditor med EUX, kan du søge både faglært arbejde eller begynde på en videregående uddannelse. Du kan også læse til procesteknolog eller serviceøkonom.
Bliv en del af det næste hold