Søg

Frisør på TECHCOLLEGE

Drømmer du om at leve af at gøre mennesker smukkere og være en af dem, der spotter de seneste trends og tendenser inden for skønhed og mode? Så vil du føle dig hjemme på vores frisøruddannelse. Her kommer du hele vejen rundt om det kreative håndværk, der ligger i at style, klippe, farve osv. 

Vil du klippes på vores skole? Klik her!

For at blive en god frisør skal du have lyst til at give dine kunder en god oplevelse. Det er vigtigt, at du er god til mennesker, og du skal have det godt med at være tæt på andre, for kundekontakt er en stor del af en frisørs hverdag. Frisørfaget er et krævende fag, hvor det er afgørende, at du lærer at passe på dig selv, fx i forhold til de kemiske væsker, du arbejder med. Og du skal kunne stå op mange timer hver dag, og du skal kunne holde fokus på dit arbejde, mens du hele tiden har kunden i centrum.

Laura Villadsen er frisør hos Planet Salonen og til DM i Skills 2017

Laura Villadsen er en af Danmarks bedste frisørelever. Hun er i lære ved Planet Salonen i Aalborg og deltog på DM i Skills 2017.

Frisørfaget har mange stolte traditioner bag sig og en god fremtid foran sig. Frisørens kreativitet og håndværk kan ikke erstattes af maskiner, og hår vil altid skulle klippes. Med vores statsanerkendte 4-årige frisøruddannelse opnår du niveau B i "Developing Guidelines for the European Hairdressing Social Dialogue Programme", som er den europæiske standard for grundlæggende færdigheder inden for frisørfaget. Uddannelsen er med andre ord internationalt gearet, så du har gode muligheder for at arbejde i udlandet.

Vær opmærksom på, at for at begynde på uddannelsen skal du have en læreplads i en virksomhed. Dog udbyder vi kvotepladser.

Her kan du læse, hvorfor Lærke Kloster valgte frisøruddannelsen:

Frisørelev

Jeg kan godt lide salonlivet

– Jeg har valgt frisøruddannelsen, fordi jeg godt kan lide kombinationen af kundeservice, det sociale arbejde og kreativiteten. Jeg synes, det er et fag, der altid er under udvikling – der er også altid kurser og efteruddannelse. Det er fedt. Så handler det også rigtig meget om, at man får respons på sit arbejde, når man er færdig. Det er fantastisk at gøre en forskel og sende en glad kunde ud af døren. Som tiden går, får man en personlig kundegruppe og kan huske, hvad de fortæller om familie og rejser...

Jeg har arbejdet som tjener på café i servicebranchen og er også uddannet billedkunstlærer. Jeg er ældre end de fleste på frisøruddannelsen og har erhvervserfaring og karriere med mig. Så jeg har nok en anden indgangsvinkel end de fleste. Jeg opfatter uddannelsen som arbejde, når vi er på skole. Jeg skal yde mit bedste.

I den salon i Thisted, hvor jeg er nu, er vi et ungt team. Vi har lavet hårshow på Wellamessen for 1500 frisører, og alle fra salonen har været i London tre gange. Showhår er bare noget andet end salonhår! Jeg kan godt lide salonlivet, og jeg kan godt lide at være med til større ting og få inspiration. Så jeg vil gerne blive der i Thisted, hvis jeg kan. Jeg har også en lille drøm om at lave en gammel barbersalon! Nu må vi se.

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

Book tid til frisør eller kosmetiker

Eleverne på Style & Wellness har altid brug for modeller at øve sig på

Danmarks bedste frisørelever

Rie vandt og Ditte blev nr. to ved DM i Skills 2015 - Se filmen!