Søg

Greenkeeper og groundsman

Greenkeeperuddannelsen er en erhvervsuddannelse, som går ud på at lære, hvordan man passer enten golfbaner eller græsplæner på fodboldstadioner. Det kræver øvelse, og det kræver, at du tør tænke selv og tage ansvar.

Hvis du godt kan lide at arbejde udendørs og måske endda elsker sport, så er greenkeeperuddannelsen som skabt til dig.

En greenkeeper anlægger og passer golfbaner, mens en groundsman arbejder med plænen på fodboldstadioner. Du vælger selv, hvad du vil specialisere dig i. På uddannelsen lærer du alt om, hvordan man anlægger og plejer en flot og plan plæne, der er perfekt til dens formål. En vigtig del af arbejdet går selvfølgelig ud på at klippe græsset, men arbejder du med golfbaner, skal du også passe blomster, buske og træer – både med maskiner og håndkraft.

Du lærer også, hvordan man bekæmper ukrudt kemisk og mekanisk, og du får viden om skadedyr og svampe, der også skal holdes væk, så de ikke skader plænen.

greenkeeperuddannelsen handler om at pleje golfbaner eller græsplæner på fodboldstadioner

Arbejdet som greenkeeper eller groundsman er fysisk krævende og vil selvfølgelig tit foregå udendørs, uanset vejret. Derfor skal du være typen, der har det bedst med at holde kroppen i gang hele dagen. Kontorstolen er ikke din yndlingsplads.

 

 

 

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

Bliv landmand

Bliv klogere på landbrugsuddannelsen her

Agris elever samles på facebook

Kom med!