EUX - It, web og medier

 
Data TECHCOLLEGE

Er du god til computere og matematik? Eller interesserer du dig bare for internet, it, kommunikation eller medier? På It, web og medier får du lov til at udfolde dit talent og afprøve, om du brænder for at skabe hjemmesider, få pc’er, netværk og servere til at virke, eller udvikle programmer, apps og spil? Samtidig får du en studentereksamen, så du er klar til at læse videre, hvis du skulle få lyst til det engang.

Tid: Grundforløb 1 varer 20 uger

Sted: Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Din skoledag foregår i både teorilokaler og foran computeren. Du følger det samme hold gennem det første halve år, og når I fortsætter uddannelsen på et af fagene inden for fagretningen, vil I stadig møde hinanden på samme adresse. Som EUX'er på It, web og medier går du videre til datatekniker-EUX, for der er ikke EUX på de andre mediefag. 

Du lærer at planlægge og udføre opgaver professionelt og rutineret. Du får kompetencer som samarbejde, fleksibilitet og nysgerrighed. Du træner i kvalitet og omhyggelighed, så du kan være stolt af de løsninger, du laver. 

Dansk og engelsk er vigtige fag på denne fagretning. Du lærer at læse og lave faglige vejledninger og instruktioner ligesom du skal kunne dokumentere og forklare processer. 

Matematik spiller også en rigtig stor rolle, når du skal blive en god datatekniker, så på denne EUX har du matematik på A-niveau. 

Fagretningen "EUX - It, web og medier" ligger inden for hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport". 

Kontakt os

Hanne Ravn Andersen
Uddannelses- og erhvervsvejleder

Lærere på It, web og medier

Heino Ejnar Jensen
Faglærer
Kim Kaurin
Faglærer
Steen Hansen
Faglærer
Thomas Kristensen
Faglærer
Even Falk Magnussen
Gymnasielærer
Joakim Bloch
Gymnasielærer
Martin Carlsen
Gymnasielærer
Mikkel Poulsen Rydborg
Gymnasielærer
Simon Tankred Karkov Schmidt
Gymnasielærer