EUX - El, byggeri og energi

 

Drømmer du om en fremtid inden for byggeri og tekniske installationer i fx el, vvs og automatik? Måske har du endda lyst til at læse en videregående uddannelse? Så tag "EUX- El, byggeri og energi" som dit første skridt på vejen til en karriere i fremtidens byggeri. Det kræver et højt fagligt niveau, engagement og evnen til at kunne samarbejde såvel som arbejde selvstændigt. Og du skal være god til matematik, fysik og teknik, hvis du også vil have den tekniske studentereksamen med.

Tid: Grundforløb 1 varer 20 uger

Sted: Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Energioptimering, energibesparelse og bæredygtighed spiller en stor rolle inden for byggeri og installationer, så det bliver et gennemgående tema på EUX - El, byggeri og energi.

Undervisningen er praktisk og anvendelsesorienteret, når du er i værkstederne. I værkstederne prøver du kræfter med materialer og arbejdsmetoder fra de forskellige fag. Du kommer til at bruge dine hænder, løse praktiske opgaver, eksperimentere og afprøve dine evner som håndværker. Vi vil udfordre dig til at tænke i nye baner og muligheder inden for fagene. Du skal samarbejde med dine klassekammerater om mindre byggeprojekter, hvor de forskellige fags metoder og materialer indgår. 

Du får også undervisning i gymnasiefag, og det foregår sammen med andre EUX-elever fra din fagretning. Du skal også lære at læse faglige vejledninger og instruktioner ligesom du skal kunne lave arbejdsbeskrivelser og dokumentere og forklare processer. Vi kommer også ind på samfundsmæssige emner der berører dig og branchen. Fra konkrete emner som jobsøgning og at skrive ansøgninger, og hvad skat er, til mere overordnede spørgsmål som hvad det kræver at være en god kollega – og borger i et samfund.

Gennem projekterne får du viden om og erfaring med de forskellige fag under fagretningen så du er godt rustet til din videre uddannelse – og så du kan forstå og arbejde sammen med andre typer håndværkere når du kommer ud på byggepladserne. Og når du har bestået gymnasiefagene er du parat til at læse videre på fx universitetet hvis du får lyst til at videreuddanne dig.

Fagretningen "EUX - El, byggeri og energi" ligger inden for hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport". 

Fagretningen EUX - El, byggeri og energi retter sig mod disse uddannelser

Når du har gennemført fagretningen, kan du vælge frit mellem alle TECHCOLLEGEs uddannelser, men fagretningen retter sig især mod uddannelserne:

// Automatiktekniker - EUX

// Elektriker - EUX

// VVS-energiuddannelsen - EUX

// Bygningsmaler - EUX

// Murer - EUX

// Tømrer - EUX

Lærere på El, byggeri og energi

Anders Christensen
Faglærer
Jens Andersen
Fællestillidsrepræsentant
Jesper Houlberg Svendsen
Faglærer
John Poulsen Bonde
Faglærer
Michael Portefee Pedersen Lex
Faglærer
Steffen Neve Dahl Jensen
Faglærer
Troels Husum
Faglærer
Flemming Thorhauge Kastbjerg
Faglærer
Lars Benkjer Petersen
Faglærer
Annette Thor Jakobsen
Timelærer
Cecilie Skrædderdal Andersen
Timelærer
Christian Suhr Bech
Gymnasielærer
Dorothy Hild Robinson Bendsen
Gymnasielærer
Emilie Rysgaard
Timelærer
Esben Madsen
Gymnasielærer
Even Falk Magnussen
Gymnasielærer
Frederik Tind Schøler
Gymnasielærer
Joakim Bloch
Gymnasielærer
Julie Fredborg Jungersen
Gymnasielærer
Mads Andresen
Gymnasielærer
Martin Carlsen
Gymnasielærer
Mette Kart Hoppe Aaen
Gymnasielærer
Rasmus Munch Jespersen
Gymnasielærer
Simon Tankred Karkov Schmidt
Gymnasielærer
Thomas Dam Petersen
Gymnasielærer
Book et online møde med vejlederen

Få en personlig snak med Hanne i en halv time.

Book et online møde her