Start på en uddannelse

 

Start på en fagretning til august 2024

Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, kan du tilmelde dig disse fagretninger (grundforløb 1), som starter hvert år til august. Det helt særlige ved en fagretning er, at du får lov til at prøve kræfter med flere forskellige fag, inden du træffer dit endelige uddannelsesvalg.

Tilmelding til alle fagretninger sker på optagelse.dk.

Ansøgningsfristen er 1. marts, men er fristen for tilmelding via optagelse.dk overskredet, kan du altid tage fat i en vejleder for at få hjælp til tilmelding.

Start på en uddannelse den 12. august 2024

Du tilmelder dig en uddannelse på TECHCOLLEGE via optagelse.dk – er fristen for tilmelding overskredet, er du velkommen til at tage fat i en vejleder for at få hjælp.

Grundforløb 2 starter på følgende uddannelser:

Uddannelser med særlige ansøgningsfrister og optag

På enkelte uddannelser er der adgangsbegrænsning, hvilket betyder, at der kun er et særligt antal elevpladser om året. Men det skal ikke afholde dig fra at søge – for med den rette indstilling kan det nemlig ligeså godt blive dig, der kommer ind, som en anden kandidat.

For at udvælge de bedste ansøgere, er der på nogle af uddannelserne derfor også en særlig optagelsesproces, som du kan læse mere om på den enkelte uddannelsesside.

Følgende uddannelser har særlige ansøgningsfrister og optag:
Data- og kommunikationsuddannelse
Frisør
Kosmetiker
Webudvikler
Dyrepasser
Mediegrafiker

Du tilmelder dig på optagelse.dk

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingen foregår elektronisk via optagelse.dk.
Det tager cirka 10 minutter, og du skal huske at vælge den rigtige periode for, hvornår du ønsker at starte på TECHCOLLEGE.

Du skal bruge følgende:
- Dit NemID
- Dit eksamensbevis
- Din studievalgsportfolie (kun hvis du tilmelder dig grundforløb 1)

OBS: Du kan tidligst tilmelde dig via optagelse.dk et halvt år, før uddannelsen starter. Optagelse.dk lukker for tilmeldinger cirka 14 dage før skolestart. Herefter kan du tilmelde dig ved at kontakte den vejleder, der hører til den uddannelse, du vil starte på. Se kontaktinformationer under den specifikke uddannelse.

Klasseundervisning af unge på TECHCOLLEGE i Aalborg

Generelt om optagelse

Du kan tilmelde dig op til et halvt år inden studiestart. Har du søgt ind på grundforløb 2, skal du til en samtale, inden vi kan optage dig.

Vær opmærksom på, at holdoprettelse kan være betinget af antallet af ansøgere.

Er du i tvivl om, du er meldt til?

Hvis du har tilmeldt dig en uddannelse på optagelse.dk, modtager du med det samme en kvitteringsmail. Har du mod forventning ikke modtaget mailen, så skriv til os på mail@techcollege.dk - sørg også for at aktivere din e-boks.

Senest en måned før studiestart får du endnu en mail fra TECHCOLLEGE i din e-boks. Kontakt os på mail@techcollege.dk hvis du ikke har hørt fra os.

Glæder du dig bare til at starte? Så læs mere om studiestart!

På vores studiestartsider har vi beskrevet alt det, du skal vide, inden du starter. Du får også informationen i e-boks.

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål til vores uddannelser, optagelsesprocessen eller blot brug for hjælp til tilmelding, så står vores vejledere klar til at hjælpe.

Find din vejleder her

Du er også meget velkommen til at kontakte vores uddannelsesguider, hvis du eksempelvis ønsker en rundvisning på skolen.